home

Nieuws

Ledenpas half maart gereed

U moet er even op wachten, maar wat wordt hij mooi! De nieuwe ledenpas van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) valt uiterlijk 14 maart 2015 op uw deurmat*. Een pas helemaal in lijn met de nieuwe huisstijl van KWBN: in frisse kleuren en met een duidelijk link naar heerlijk buiten genieten.

Ontvang veel wandelvoordeel, sluit u aan bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) (foto: Sharon Willems) Klik voor een grotere afbeelding

De ledenpas levert u veel profijt op. Wat te denken van korting op veel evenementen uit het Landelijk Wandelprogramma (oplopend tot € 5 korting op de Vierdaagse Apeldoorn en de Vierdaagse Nijmegen)? Of 15% korting op wandelkleding en –schoenen in de webshop van partner Hi-Tec en wisselende ledenvoordeelacties? We doopten de ledenpas daarom om in: Wandelvoordeelpas.

Bent u nog niet aangesloten bij KWBN maar klinkt bovenstaand voordeel wel heel aantrekkelijk? Kijk dan eens naar de verschillende pakketten die wij bieden en kies uw lidmaatschap op maat. Dat wordt nog meer wandelgenot!

* Tot 14 maart 2015 krijgt u op vertoon van uw NWB of KNBLO-NL ledenpas 2014 korting op evenementen van KWBN.