home

Nieuws

Websites KWBN

Illustratie: Svilen Milev Klik voor een grotere afbeelding

Per 1 januari 2015 gaan de NWB en KNBLO-NL samen verder als KWBN. Ook de nieuwe organisatie krijgt een corporate website. Hierop vinden lidorganisaties, sponsoren en andere stakeholders alle informatie over KWBN. Ook kunnen bestuurders van lidorganisaties er terecht voor de toegang tot het extranet. Hiervoor moeten we eerst de administraties van beide fusiepartners samenvoegen en een aantal technische ontwikkelingen doorvoeren. Daarom is deze nieuwe website nog niet per 1 januari 2015 online. Totdat de nieuwe site gereed is, kunt u nog terecht op www.nwb-wandelen.nl en www.knblo.nl.

Start uw wandeling op wandel.nl

Voor wandelaars handhaaft KWBN de website www.wandel.nl. Wandelliefhebbers kunnen hier zoals altijd terecht voor de online Wandelagenda met alle tochten van het Landelijk Wandelprogramma en voor informatie, nieuws en tips over wandelroutes, wandelreizen, wandelproducten en ledenvoordelen. Het komende jaar breiden we wandel.nl verder uit zodat een bezoek aan deze site u als wandelaar nog meer profijt oplevert.

Succesvolle wandelprogramma's

Ook de websites van succesvolle programma’s blijven bestaan en worden verder doorontwikkeld. Het gaat daarbij om wandelfit.nl, viavierdaagse.nl en avondvierdaagse.nl.