home

Nieuwsbrief archief

Hieronder leest u de laatste nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief De pas erin voortaan gratis per e-mail ontvangen? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief De pas erin.

KWBN: voor een energieker leven

Verstuurd op 22 december 2014

Mocht u onverhoopt deze nieuwsbrief niet in de juiste opmaak ontvangen of kunnen lezen, klik dan hier voor de online versie.
logo NWB/KWBN samenwerking
Afbeelding bij Samen op pad voor ruim 6,5 miljoen wandelaarsSamen op pad voor ruim 6,5 miljoen wandelaars
Vanaf 1 januari 2015 is het zover. Dan is er één organisatie voor heel wandelend Nederland. Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat afgelopen zaterdag de ledenvergaderingen van de NWB en KNBLO-NL instemden met de fusie. Wij kijken ernaar uit als Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) grote stappen te gaan zetten.
Foto: Kirsten den Boef Lees verder
 

Afbeelding bij Tot ziens bij KWBN!Tot ziens bij KWBN!
Via de website en nieuwsbrief De pas erin hielden wij u de afgelopen jaren op de hoogte van het hele proces om te komen tot één sterke nieuwe wandelorganisatie. Nu het fusiebesluit genomen is, zal de website De pas erin binnenkort ophouden te bestaan. Deze nieuwsbrief is de laatste die u ontvangt vanuit De pas erin. Via de nog te ontwikkelen website en nieuwsbrief van KWBN houden wij u vanzelfsprekend in de toekomst op de hoogte van al het wandelnieuws.
Foto: Gijs Janssen
 

Afbeelding bij Fijne feestdagenFijne feestdagen
Tot slot bedanken wij u als lezer voor uw interesse in het fusieproces. Uw betrokkenheid, vragen en opmerkingen hebben bijgedragen aan het mooie resultaat. Wij kijken ernaar uit voor en mét de wandelaars van KWBN een groot succes te maken.
Wij wensen u fijne feestdagen en een heel gelukkig, gezond en energiek 2015!
Foto: Teresa Howes
 

logo NWB/KWBN samenwerking


Overzicht alle nieuwsbrieven